13 Říj 2016

Hledá se stavebník

admin

30.6.2016 jsme publikovali informaci, že Central Group převedl práva ke stavbě Viladomy Na Farkáně (Rezidence Jenišovská) na společnost BEXEE Limited sídlící na Maltě.

V okamžiku, kdy Městská část Praha 5 dne 21.9.2016 vypověděla smlouvu o pronájmu pozemku 1484/81, začalo být zřejmě i maltskému stavebníkovi v Praze příliš horko (v září ostatně padla řada historických teplotních rekordů).

Proto ve stejný den postoupil práva a povinnosti ke stavbě zpět na společnost CENTRAL GROUP 15.investiční a.s.

Tím však tato umně vykroužená pirueta ještě neskončila.

Stále ve stejný den společnost CENTRAL GROUP 15.investiční a.s. postoupila práva a povinnosti ke stavbě na společnost CENTRAL GROUP 23.investiční a.s.

V tento den stavebník mizel a znovu se objevoval jako kulička pod rukama skořápkáře.

Je však možné, že dokonce ani toto ještě není úplný konec.

Skupina CENTRAL GROUP má v obchodním rejstříku zaregistrováno celkem 69 subjektů, takže možností pro další změny je habaděj.

Nejspíš si kladete otázku, zda skupina CENTRAL GROUP holedbající se pozicí největšího rezidenčního developera v České republice má takový cirkus zapotřebí.

Možná jste však právě svědky historického okamžiku, kdy CENTRAL GROUP v rámci koncernové optimalizace nastupuje proces změny předmětu podnikání a vydává se do světa performancí, mystifikace, kouzel, kolotočů, lunaparků, strašidelných zámků a jiných atrakcí. Dušan Kunovský, principál předseda představenstva CENTRAL GROUP, by se v roli klauna určitě neztratil…

 

Dusan_Kunovsky

Comments are closed.

  • Kam dál?

    or
  • Rubriky

  • Stránky